INVITAȚIE INVESTIȚIONALĂ ÎN COMUNA GEAMĂNĂ

Stimați investitori din Republica Moldova și din străinătate,
Stimați concetățeni din Diasporă,
Dacă planificați să inițiați un nou proiect investițional în domeniul industrial, logistic, turistic sau eco-energetic, Vă invităm în comuna Geamănă (raionul Anenii Noi) – care reprezintă o opțiune foarte avantajoasă pentru localizarea investițiilor dumneavoastră.
Vă asigurăm că în comuna Geamănă afacerea Dumneavoastră va obține avantaje competitive adiționale, datorate următorilor factori:
 Comuna Geamănă este amplasată la doar 35 de km de municipiul Chișinău, în proximitatea traseului Chișinău – Odessa.
 Comuna Geamănă face parte din aglomerația regională aferentă mun. Chișinău, unde locuiesc circa 1 milion de oameni și unde sunt concentrate principalele elemente ale infrastructurii de transport, logistice, de educație și pregătire a cadrelor, de cercetare și inovare din Republica Moldova.
 Primăria comunei Geamănă deține în proprietate publică mai multe terenuri libere (cu o suprafață totală de peste 15 hectare), care sunt propuse potențialilor investitori în condiții privilegiate.
 În comuna Geamănă există mai multe imobile libere (private și publice) bine poziționate și dotate cu toate utilitățile publice care pot fi relativ ușor și ieftin convertite sub noi proiecte investiționale.
 Primăria comunei Geamănă este recunoscută de majoritatea experților independenți ca una dintre cele mai transparente și pro-active autorități publice locale din Republica Moldova.
Vă așteptăm în Geamănă!
Vă garantăm că veți fi deserviți peste cele mai optimiste așteptări ale Dumneavoastră!
Eduard Sturza
Primar al comunei Geamănă