Grădiniță

Grădinița, Blocul 1, Centru

Grădinița din centru a fost înființată în anul 1978. Se află în satul Geamăna pe strada Ștefan cel Mare și Sfînt, 20. Instituția este în stare bună, recent a fost realizată o reparație capitală. Suprafața totală constituie 805 m2, iar capacitatea proiectată ajunge la 140 de locuri. Clădirea este dotată cu apă, sistem de încălzire, canalizare și veceuri (în interior, separate, 10 pentru băieți și 10 pentru fete).

Grădinița, Blocul 2, Hârtop

Grădinița din partea Hârtopului a fost înființată în anul 1975. Este localizată în satul Geamăna pe strada Brahă, 6. Suprafața clădirii constituie 632 m2 și este proiectată pentru 50 de locuri. Starea instituției este una bună, recent a fost efectuată o reparație cosmetică. Clădirea este aprovizionată cu apă, încălzire, canalizare și baie separată pentru băieți și fete.

Grădinița Spital

Gradinița Spital a fost adaptată și deschisă în anul 2016. Suprafața grădiniței este de 381,7 m2 și are la dispoziție 50 de locuri. Starea instituției este satisfăcătoare, în 2016 a fost efectuată o reparație cosmetică. Clădirea este aprovizionată cu apă, încălzire, canalizare și baie separată pentru băieți și fete.