Primar

Bine ați venit!

Adresez acest salut consătenilor mei din localitate dar și celor din diasporă, urez bun venit  tuturor celor care vizitează această pagină web pentru a afla cît mai mult despre comuna Geamăna.

Scopul acestui website este de a duce imaginea comunei Geamăna în mintea și sufletul fiecărui locuitor. Ne-am propus împreună cu colegii cu care conlucrez  să transpunem peste tot în lume trecutul și prezentul localității și pentru a-i deschide viitorul, promovându-i imaginea și frumoasele tradiții.

Încerc să aduc un suflu nou în viața gemănenilor, reușind în acest fel să stimulez capacitatea de adaptare a cetățenilor la cultura schimbării. Consider importantă participarea publică la tot ce înseamna acțiuni organizate de autoritatile locale. Sunt mulțumit că am reușit să induc simțul răspunderii, spiritual,  eficient și tolerant și să trezesc setea și nevoia de mai bine. Voi depune eforturi la creșterea calității vieții, la prosperitate și la o permanentă dorință de autodepășire.

Dacă am ajuns la o serie de rezultate, este pentru că forța cu care am fost motivat a fost și este dată de gospodarii comunei, de oameni harnici și înțelepți de care sunt înconjurat.

Stimati vizitatori ai acestui website, răsfoind informațiile si imaginile despre satul Geamăna, vă invit să ne cunoașteti satul, modul de viată, să ne fiți alături de sărbatori și să fiți partenerii noștri la nevoie.

Sper că prin informațiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se întâmpla în localitatea Geamăna.