Vinăria Asconi

Vinăria Asconi

Din 1994 (anul infiinţării  companiei) și pînă în prezent Asconi a reuşit sa obţină rezultate impresionante. Chiar  de la inceput obiectivul principal al companiei a fost modernizarea procesului de producere. Astfel, datorită investițiilor regulare, vinificatorii companiei utilizează echipament de producere performant, importat de la cei mai buni producători francezi și italieni.

Compania Asconi deţine circa 400 ha viță de vie situate in preajma satului Geamăna, raionul Anenii Noi. Soiurile cultivate acolo sunt Merlot, Cabernet-Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay și Muscat Ottonel. Viile se află la 40km sud de Chișinău și la doar 8-10 km distanță de vinărie.Sunt colectați doar strugurii ajunşi la  maturație. Suntem mereu în căutarea noilor  experiențe , deaceea folosim microvinificația pentru descoperirea şi aplicarea tehnicilor moderne de producere a vinului. În fiecare an personalul  companiei ASCONI este consultat de cei mai renumiți vinificatori din lume. Asconi a implementat si certificate Sistemul de Management al Siguranței Aleimentului ISO 22 000 : 2005.

image1

Timp de mulți ani piața CSI a fost principala piață de desfacere a vinurilorprodse de Asconi. Astăzi însă, s-a mărit considerabil numărul țărilor în care exportăm vin. Acest fapt se datorează calității înalte a vinurilor noastre, sistemului de prețuri flexibile precum și politicii de orientare către consumator. În prezent vinurile Asconi se vînd in Cehia, Polonia, SUA, Israel,Lituania, țările din Africa ș.a.

Compania ASCONI are reputația unui producător de vinuri calitative si accesibile, individualizate după cererea fiecărei piețe de desfacere. Compania consideră, că pozițiafermă pe care o are pe piață, se datorează strategiilor orientate spre calitate, relațiilor puternice de parteneriat cu distribuitorii majori precum și asigurării garantate a livrărilor de produse de calitate durabilă.

Comments

comments